0,00 kr.
Ingen produkter i indkøbskurven.

Velkommen til hennebo

Mød Henriette, den kreative kraft bag hennebo

En dansk pudedesigner med en passion for at skabe tekstiler, der skiller sig ud. Hendes baggrund i klassisk musik, scenekunst og møbelpolstring har givet hende den perfekte blanding af æstetik, sans for detaljer og en stærk kærlighed til det traditionelle håndværk i skabelsesprocessen.


Henriettes mission er at inspirere og udfordre dig til at eksperimentere med farver, mønstre og teksturer for at skabe helt nye udtryk i dit hjem. Hendes puder kan blandes og matches på kryds og tværs, hvilket skaber en utrolig nem og effektiv måde at give dit hjem et nyt look på.

Alle tekstilprodukter fra Hennebo bliver syet af Henriette selv i Danmark og produceres kun, når du har placeret din ordre. Vi bruger kun materialer af høj kvalitet fra Europa, hvilket garanterer et produkt af høj kvalitet.


Besøg vores webshop og oplev Henriettes kreative vision for et hjem fyldt med liv og farver. Vi ønsker dig god fornøjelse og håber, at du vil lade dig inspirere af vores unikke produkter.


LOGO OEKO-TEX

Miljø

Vi tager ansvar

Derfor er både vores stoffer og monteringspuder OEKO-TEX 100 certificerede. Dette er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler, der stiller høje krav til indhold af kemiske stoffer. Mærket viser, at varen er både testet og godkendt ud fra de krav OEKO-TEX foreningen har stillet.

Dine varer syes først, når du har lagt din bestilling. På den måde mindsker vi spild.

Alle monteringspuder er desuden danskproducerede og fyldet af andedun og -fjer er humant fremskaffet.

Vores forsendelsesposer har alle en ekstra limstrip, så de kan genbruges både til returforsendelse eller til noget helt andet, du har brug for.

Når der er behov for pap, forsøger vi altid at genbruge det, vi allerede har. Derfor får du måske ikke tilsendt dine varer i den smukkeste kasse, men til gengæld har vi i fællesskab været med til at sætte et lidt mindre aftryk på miljøet.


KUNNE DU TÆNKE DIG 15% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE?

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV FOR AT MODTAGE SENESTE NYHEDER, SPÆNDENDE KAMPAGNER OG EKSKLUSIVE GODBIDDER

X

Vi bruger cookies for sikre dig den bedste oplevelse her hos os.

Læs mere her